Dankwoordje

3 oktober 2024 - Zoersel, België

Lieve mensen ,de 2 Lieves hebben hun doel bereikt,wandelen van Porto naar Santiago de Compostella.

Stap voor stap dichterbij....

Veel ontmoetingen met pelgrims van overal,van Amerika tot Zuid-Korea,Israël  ,La Gomera,Denemarken ,Duitsland,Tsjechië,Engeland...

Elk met hun eigen begroeting onderweg:

Bom dia,Buenos días !

Hi,where are you from ?

Onvergetelijke momenten zijn dat ,zo spontaan ,zo gewoon !

Prachtige natuur hebben we bewonderd.

Genoten van muziek onderweg,alsook lekker eten en drinken

Stilgestaan bij  zoveel monumentale gebouwen en hun kunstwerken .

Serene stilte  ...

Vooral Lieve Van Dun ,reisgezel en vriendin ,dankjewel  dat we deze tocht samen maakten !!

Dankjewel  aan onze families en vrienden,thuisverpleging De ZorgSchakel die talrijke patiënten  de info doorgaven hoe onze tocht verliep.

Jullie allen waren dagelijks onze steun onderweg .Hopelijk  kunnen jullie ook nog wat nagenieten van ons gedeeld verhaal en de foto's  .

DANKBAAR VOOR WAT WAS...

GENIETEN VAN WAT IS ....

VERTROUWEN OP WAT KOMT...

MAAK VAN JE LEVEN EEN MOOI PAD  !!! 🤎

Warme groet,

Lieve Hooyberghs

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Natascha en Sacha:
    3 oktober 2024
    Aan de beide Lieves, bedankt dat we jullie mooie avontuur mochten volgen, chapeau ook dat jullie deze mooie trip ondernomen hebben!!!!
  2. Gerd Maes:
    Dit dragen jullie de rest van jullie leven mee. Tof gedaan van de 2 Lieve's. X
  3. Lievevandun:
    3 oktober 2024
    Zo was het , een fijne reis , mooie herinneringen !!!
    De andere Lieve 🫶🚶‍♀️‍➡️🚶‍♀️‍➡️
  4. Pedro:
    En weeral mooi verwoord van Lieve2. 't Was leuk om jullie beidjes te volgen!🤩🤩
  5. Toon:
    4 oktober 2024
    Beste Lieve(rd)s : proficiat met jullie prestatie. Bedankt voor de mooie teksten en de zeer mooie beelden die jullie met ons deelden maar hou zelf de mooie herinneringen van jullie tocht stevig vast. Nonkel Toon