Stapdag 9 :Ons doel is bereikt !

28 september 2024 - Antwerpen, België

Beste vrienden,

Vanochtend zijn we zoals de echte "pelegrino's" al vroeg vertrokken.  Het was al bij al een zeer rustige avond in ons verblijf . De nacht was iets minder en vanochtend stonden ze hier al vroeg op. Wij deden dit dan ook maar, want wakker is wakker . Om 7 uur wandelen we weg en aan de rand van het dorp was reeds een cafeetje open waar we konden ontbijten. Om half 8 starten we voor onze laatste 24 kilometers. We hoeven onze voorgangers maar te volgen . Het was nog erg donker, pas tegen 8.30 uur begon het licht te worden. Een zonsopgang was er niet bij want het was nog mistig en fris. Om 9 uur stond er al een doedelzakspeler iedereen aan te moedigen en wat later zaten 2 straatmuzikanten de tocht op te fleuren. We wandelen weerom onder de druivelaars door , tussen de velden en de bossen en kleine dorpjes waar iedereen stilaan ontwaakt.  Het is mooi onderweg . Maar het werd toch een heuse klim vanaf kilometer 13 tot bijna op het einde . En eindelijk, om half vier in de namiddag komen we aan de kathedraal ..... van overal stromen wandelaars en bezoekers toe . ... toch wel een emotioneel moment .... ook omdat we ons doel bereikt hebben,  en de vermoeidheid die zich laat voelen 🤩!

We laten alles over ons heengaan,drinken een frisse pint en gaan op zoek naar ons hotelleke.Morgen gaan we op ons gemakske het centrum verkennen en wat uitrusten .

Veel groetjes,je hoort ond nog enkele dagen !

De 2 Lieves 😀

1. Pedro:
    28 september 2024
    Dikke proficiat voor het duetje van de 2 Lievekes. En nu uitrusten en genieten van de laatste dagen daar!
  2. Cristel:
    Wow,proficiat!!
    Jullie hebben het gehaald 🥳🥳
    Nu nog wat genieten hé...
  3. Ria:
    Top !!! Proficiat!!
  4. Marc/Andrea Boone:
    29 september 2024
    Toppie een leuke ervaring om na te vertellen
  5. Ninja turtle:
    29 september 2024
    Hoe was dat nog geëindigd met die 4 dubbele bedden? Zijn dat 4 dubbele 2-persoons bedden of "vier-dubbele-bedden" (= 1 bed voor 8 personen)?
  6. Guy Bernaerts:
    29 september 2024
    Proficiat dames , weeral iets dat jullie kunnen afvinken . Hopelijk kan ik dit ook eens doen.
    Groetjes
  7. Monique Morrens: