Eindelijk gearriveerd in Porto! Bem vindo( welkom)

18 september 2024 - Porto, Portugal

Hallokes,

We hebben vandaag "kweetniehoever" gereisd ! En als we uit de vlieger stapten waanden we ons precies in Katmandu, helemaal in de smog: lees de walmen van de bosbranden die in de verte nog woedden,  al 5 dagen lang ... Het is heel erg zeggen de mensen hier en dat vinden wij ook ...Gelukkig vertrekken we vrijdag langs de kustlijn, de veiligste weg . Blauwe lucht zal voorlopig nog een utopie zijn .....

We waren goed op tijd vertrokken thuis , alles verliep vlot, onze vlucht was om 11,10uur . maar het werd 11.40 , we kregen reeds een gratis dankje en we roken  dat dit hier niet direct pluis was . Uiteindelijk zijn we om 14.55 uur opgestegen ! Ik( lieve ;) ) vond het op zich niet erg want ik was nog herstellende van een dikke snotvalling en ben nog hees van stem. Dus Lieve H. mocht zoveel babbelen  als ze wou.😁Bij aankomst gingen we meteen opzoek naar metro en bus ,het openbaar vervoer kennen we al .Nu aangekomen op een gezellig  terrasje,met zicht op ons speciaal verblijf,aan de buitenkant, van binnen alles dik ok !

We zijn moe van ni echt veel te doen ,maar toch !

Boa noite😴

De 2 Lieves.

1. Natascha en Sacha:
    18 september 2024
    Dat is alvast een stevig begin van jullie avontuur !!! Nogmaals veel succes!!!
  2. Gerd Maes:
    Geniet ervan. X
  3. Anne-Marie:
    19 september 2024
    Geniet van dit fantastisch avontuur!!
    Ik ben benieuwd naar al jullie belevenissen.
    Xx
  4. Dette de Meyer:
    Succes op jullie avontuur
  5. PJ:
    19 september 2024
    Lap, just vertrokken en al aan den drank 🍹😂😂
  6. Veron Faes:
    19 september 2024
    Amuseer jullie op de geweldige tocht die jullie gaan maken.
  7. Rit VL:
    19 september 2024
    Veel succes , hopelijk zijn die bosbranden snel onder controle
  8. Hilde Hooyberghs:
    Veel 'stap'plezier!!!
    Geniet er van!
  9. Annemie Stuyts:
    19 september 2024
    Hallo Lieve wij wensen jullie een leuke vakantie toe. Het is wat later begonnen dan gedacht maar hopelijk is dit het enige minpuntje en dan valt dat allemaal wel mee. Genieten maar!!!